Haar fusion versies van Italiaanse recepten op basis van zeewier zijn er inmiddels tientallen geworden.
De zeewier tagliatelle I Sea Pasta blijven altijd al dente en de prachtige paarse blaadjes van I Sea Bacon veranderen in groen, knapperig spek.
Laat je inspireren…
– Verhit de olijfolie in een pan met het geplette teentje knoflook (knoflook niet pellen).
– Blus af met de witte wijn.
– Snij de tomaten in stukjes.
– Voeg vervolgens de tomaten toe en laat het op hoog vuur nog 10 minuten doorpruttelen.
– Verwijder het teentje knoflook en de chili peper.
– Laat de I sea bacon en de chili peper (in zijn geheel) in de olie bakken tot de bacon krokant wordt.
– Kook ondertussen de spaghetti al dente.
– Als de spaghetti klaar is, voeg je deze toe aan de saus en roer deze erdoorheen.
– Laat het op smaak komen.
– Doe de krokante I Sea Bacon bovenop het gerecht voor het serveren .
Ook leuk om te weten:
Energy | 951 kJ / 229 kcal |
Fat | 1,4g |
Of which saturates | 0,3g |
Carbohydrates | 21,2g |
Of which sugar | 0,0g |
Fibers | 37,5g |
Protein | 14,3g |
Vitamin B12 | 0,6mg |
Potassium | 5,9g |
Calcium | 700mg |
Vitamin C | 66mg |
Iodine | 16,3µg |
Zinc | 11mg |