Naam: Lidia Bernabei
Leeftijd: 49 jaar
Getrouwd met: Giovanni Amoroso (cardioloog)
Moeder van: Luca (21)  Valerio (12)
Beroep: diëtist i.o., gewichtsconsulent en voedingscoach, lifestyle coach, pre-master gezondheidspsychologie, wellness personal travel assistant en…professionele levensgenieter

Ik ben Lidia Bernabei. In 1970 kwam ik in Rome ter wereld en een paar jaar na mijn studie verhuisde ik naar Nederland. Ik ben getrouwd met een Italiaanse cardioloog, werkzaam in een Amsterdams ziekenhuis, en moeder van twee kinderen. Ik ben diëtist i.o. en voedingscoach, ik heb een pre-master in gezondheidspsychologie en ruim tien jaar ervaring met het organiseren van interculturele evenementen en vakanties. Met mijn culturele achtergrond, professionele vaardigheden en een netwerk in beide landen ben ik voor mijn klanten de ideale bruggenbouwer tussen Italië en Nederland.
Met mijn kennis en passie voor voeding en mijn inzicht in de psychologie van de mens weet ik mijn cliënten tijdens het diëtistisch consult te begeleiden en motiveren om op pad richting gezondheid te gaan.

Een plezierig brug tussen Zon en Maan: SoleLuna

SoleLuna onderscheidt zich van het massatoerisme door de bijzondere combinatie van enerzijds het aanbod van exclusieve, authentieke Italiaanse locaties en anderzijds mijn persoonlijke dienstverlening die is toegesneden op al je wensen en behoeftes in het kader van welzijnsvakantie, ontspanning en plezier. Mijn passie is om mijn kennis, vaardigheden en Italiaanse netwerk in te zetten voor het op maat regelen van zorgeloze vakanties voor mijn klanten.

Ik onderscheid me van de andere diëtisten door mijn interculturele achtergrond en 15y+ ervaring met mensen en voeding uit alle landen. Verder, naast professionele kennis en netwerk, heb ik hoog empathisch vermogen dat me helpt om een vertrouwband met mijn cliënten te krijgen al vanaf het eerst consult.

 

Lees hier meer uit ons gastenboek